Szivattyú Xtra 3900 l-es kerti tó szivattyú

Cikkszám: 1351953
Ár: 43 700 Ft

LIBEL Xtra 3900 szivattyú

A LIBEL Xtra kerti tó szivattyúk kiváló minőségű termékek, melyek megfelelnek a technika legújabb állásának.

Teljesítmény: 3900 L/h.
Energia felhasználás:110 Watt.
Működési feszültség: 230 VAC/50Hz.

Max. szállítási magasság: 4,2m. Max. vízátfolyás: 3900 l/óra.
Kábelhossz: 10m.
Szerelési mélység: max.: 1m, min.:0,15m.
Menet (belső) bemenet:1"
Menet (belső) kimenet:3/4"
A szállítási egységbe tartozó tartozékok: vulkán dupla + habpezsgető (2db szórófej típus).

Garancia: 2 év

A LIBEL Xtra tavi szivattyúk kiváló minőségű termékek, melyek megfelelnek a technika legújabb állásának. A szivattyúk alkalmazhatók tavakban, akváriumokban, kutakban és szűrőrendszerekben. A szivattyúkat az ún. szinkrontechnika elve alapján fejlesztették ki, melynél a villamos alkatrészeket teljesen epoxigyantába öntik, a nagyobb biztonság érdekében.
A szivattyúk erős megbízható és energiatakarékos motorral rendelkeznek. A sorozat valamennyi szivattyúja szárazon állítható fel. Arra azonban ügyelni kell, hogy a szivattyú felállítása a víz szintjénél alacsonyabb helyen történjen. A LIBEL Xtra tavi szivattyúk kerámia tengellyel rendelkeznek, ezért alkalmazásuk sós vízben is lehetséges.
A szivattyút nem szabad ?szárazon futni? hagyni. Legalább 0,15 méterrel és legfeljebb 1 méterrel a víz felszíne alatt stabil aljzatra kell állítani, ami iszaptól, homoktól és egyéb szennyeződésektől mentes. A szivattyú legalább 4°C és legfeljebb 35°C hőmérsékletű víz elszivattyúzásra alkalmas.
A szivattyú különleges karbantartási munkát nem igényel. Elegendő időnként ellenőrizni a szűrő burkolatát a szennyeződések tekintetében. A tisztítás szükségességének a gyakorisága a mindenkori használattól függ. A téli időszakban ügyelni kell arra, hogy a szivattyú ne fagyjon be. Ezért idejében el kell távolítani a tóból, és fagymentes helyen, például egy vödör vízben tároljuk a szivattyút a téli időszakban.
A LIBEL Xtra szivattyút két féle módon lehet elhelyezni a tóba, illetve a tó mellett az ?aknában?.

Csoport: kerti tó, tavi szivattyú